Jesper was mijn zwager sinds ik 12 jaar was. Ik weet bijna niet beter dan dat Jesper en Ruud bij de familie horen. Wat voor mij extra waardevol is geweest, is dat ik in 2020, een half jaar bij Nicole en Jesper in huis heb gewoond. Ik zocht een woning en zij konden wel een nanny gebruiken in de corona tijd. Het ging toen namelijk al langzaam minder goed met Jesper. Dit was, ondanks de klachten van Jesper, wel een fijne periode waarbij we vaak dansten met de kindjes op kinderen voor kinderen of.. uiteraard hardstyle.

Ondanks dat de sportscholen dicht zaten, deed Jesper elke dag gedisplineerd zijn sport oefeningen, met Mees en Roos.

Deze periode is de grondlegger geweest voor het knopingspunt met Hollewand. Jesper appte mij dit in april nog: ‘waar het allemaal begon..’. Tom kwam een springkussen brengen voor Mees en Roos. .. en zo geschiedde😉

Ik mis Jesper zijn lach, zijn flauwe grappen en scherpe humor. Ik mis het appen over nieuwe muziek, kleding of gewoon even vragen hoe het gaat. Ik mis Jesper zijn aanwezigheid in onze familie. Jesper laat een groot gemis achter, maar ik ben vooral dankbaar dat ik Jesper heb mogen leren kennen en voor alle mooie herinneringen die we samen hebben. 
Liefs Monique

Kort maar krachtig, slappe tegeltjeswijsheid, maar krachtig was Jesper wel tot de laatste lach die ik van hem kreeg. Die vergeet ik nooit meer. Wat ik ook nooit zal vergeten is de laatste vakantie met zijn allen op de camping; samen, lekker weer, de kids aan het spelen en de bbq aan, een mooie ‘afsluiter’. Jesper was nog maar kort mijn zwager, veel te kort. Maar wat kun je in een korte tijd veel van iemand leren. Over hoe je, ondanks alle ellende in het leven kunt staan of beter gezegd, zou moeten staan ook al ben je niet doodziek.

Het springkussen voor Mees zijn verjaardag in april 2021 heb ik samen met Jesper, die toen al erg zwak was maar het niet kon laten om toch mee te helpen, en Mees en Roos weer in de bakwagen geladen. Wat een wereldpa en goed voorbeeld hebben hun gehad.

Jesper bedankt voor dit alles, je wordt enorm gemist en het minste dat ik terug kan doen is een paar knaken ophalen dus bij deze. Tom

Vanuit Hollewand sponsoren wij de eerste etappe. Dit betekent een start vanuit de Tuinfluiter waar we zullen zorgen voor het een en ander aan attributen en koffie en thee met lekkers. De 3 pauzes in de eerste etappe zullen wij voorzien van drinken en eten voor alle fietsers. Daarnaast kunnen onze klanten een donatie doen bij hun bestelling via onze website.  Wij zullen dit bedrag, samen met een bedrag vanuit Hollewand doneren aan Tour de Jes.

Tom, Laurens en aan iedereen die mee gaat fietsen, zet m op!

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *