Het is 18 jaar geleden dat onze dochter Nicole vertelde dat ze een vriendje had, Jesper ! Een aanvulling voor ons gezin. Nooit saai. Had Jesper een idee? Wat vandaag kan doen we gisteren! En dan voor 200%.  Zo kwam hij een keer aanrijden met een gehuurde cabrio, dat moet je toch een keer meemaken,  vond hij.

Jesper zonder telefoon? Hij heeft het wel eens geprobeerd op onze weekendjes weg. Was geen succes. Net als de Duitse zenders op tv, dat was voor hem een must. En spelletjes zijn alleen leuk als hij wint. Balletje trappen, stukje fietsen, zwemmen, pingpongen, Jesper hield van actie en nam dan ook vaak het initiatief.

Vele mooie, dierbare momenten, zoals de laatste keer dat we met zijn allen op Starnbosch waren. Geregeld kregen we een appje. Hoe vind je deze muziek? Blaudzun? Wie? Best leuk eigenlijk. En natuurlijk Di-rect, met de videoboodschap van Marcel. In onze vakantie : Michael Jackson (ik was fan) is dood. Of Loes heb je het gehoord? ATWT (As the world Turns voor kenners en mijn verslaving) stopt er mee. Hahaha wat een schik had Jesper.

Hierdoor bleven we wel altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, een leuke transfer van een PSV’er of  Go Ahead Eagles – speler. Toen Go Ahead was gepromoveerd, regelde Jesper gelijk 2 kaartjes, Go Ahead – PSV voor Martin en mij, Andre. Zo zijn we ook meerdere keren met elkaar, Jesper, Ruud, Martin en Andre naar Eindhoven gereden voor een wedstrijd.

Voor Jesper was iedereen gelijk. Hij accepteerde iedereen zoals hij/zij was.

Helaas waren er ook moeilijke tijden die wij van dichtbij hebben meegemaakt. Jesper’s ziek zijn. Maar Jesper had wat om voor te vechten! Mees, Roos en zijn grote steun Nicole, onze lieve, sterke dochter. Ze stond altijd klaar voor Jesper, als het wat minder met hem ging dan was niks teveel voor haar. Wat zijn wij trots op Nicole, zoals ze hier mee omging.

Wij hebben bewondering voor hoe Jesper met zijn ziek zijn, ook al was het soms nog zo zwaar, omging. Klagen deed hij nooit !

Jesper zei, dat hij dankbaar was voor alle lieve mensen, die er steeds voor hem waren in moeilijke tijden. Wij zijn onder de indruk van, hoe ze er nu weer voor hem en Nicole zijn, met alle lieve herdenkingen en acties die door hen zijn georganiseerd.

Zoals nu TOUR DE JES ! Geweldig wat een initiatief, Tom en Laurens. En wat een reacties! Nu al een groot succes.

Lieve Jesper we missen jou. Bedankt voor wie je was !

Andre en Loes

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *