Dinsdag 14 juni jl. hebben we als oud collega’s van Jesper, samen met de leerlingen van 2 en 3 mavo, een activiteitenmiddag gehouden ter ere van Jesper en om de actie “Tour de Jes” te organiseren. 

De leerlingen hebben deelgenomen aan verschillende activiteiten georganiseerd door 20 docenten, die belangeloos mee wilden helpen. Zo waren er sportieve activiteiten, zoals mountainbiken, volleybal en een bootcamp. Er was een FIFA-toernooi, een kookworkshop en verschillende creatieve workshops, zoals linodrukken, handlettering en tasjes maken. 

Daarnaast was er als klapstuk een groep muzikale leerlingen die o.l.v. 3 docenten het bijzondere nummer “Sky full of stars” van Coldplay hebben ingestudeerd deze middag. Het nummer dat op de bruiloft van Jesper en Nicole werd gedraaid als openingsnummer en ook werd gedraaid op de crematie van Jesper. Een liedje met een zeer bijzondere betekenis dus. 

Aan het einde van de middag werd dit nummer gespeeld (op verschillende instrumenten) en gezongen door de groep leerlingen voor de aanwezige familie van Jesper en zijn vrienden Laurens en Tom. Emotioneel, bijzonder, maar bovenal mooi! 

Alle ruim 150 leerlingen zijn deze middag fanatiek bezig geweest en deden allemaal een bijdrage voor de actie en het goede doel. Ook de collega’s hebben zich niet onbetuigd gelaten met het geven van donaties. 

Uiteindelijk zijn we heel blij een bedrag van € 1625,- over te kunnen maken aan deze prachtige actie. We wensen Tom & Laurens en iedereen die mee gaat fietsen heel veel succes toe deze zomer! 

Namens scholengemeenschap de Waerdenborch, 

Bram Freie 

One Response

  1. Wat een fantastisch resultaat! Zoveel inspanning en bevlogenheid, het is ongelooflijk. Dank, dank, dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *