Op de dag dat Jesper een jaar geleden afscheid nam van het leven schrijf ik deze blog. Bizar wat er allemaal voorbij kwam. Tijdens zijn leven, maar ook zeker daarna! De rollercoaster in zijn leven lijkt ook na zijn overlijden niet te stoppen. Voor mij een overduidelijk bewijs dat iemand voort kan leven na de dood.
Niet meer fysiek; maar in de hoofden en harten van vele mensen. En dat stemt mij als moeder trots en dankbaar. Nooit gedacht dat een leven zoveel teweeg kan brengen. En dat het binnen een jaar na dato het beste in mensen naar boven haalt. Zo ook de Tour de Jes. Wat een fantastisch initiatief met een prachtig daaraan gekoppeld mooi doel. Het is Tom en Laurens gelukt om alles tot in de puntjes te regelen, chapeau voor deze vrienden! Tour de Jes daagt mensen uit om een sportieve strijd aan te gaan, maar ook om je eigen grenzen te leren kennen en soms zelfs te overstijgen. Het vraagt om wilskracht, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. En natuurlijk het plezier en genieten dat er bij hoort.

Jesper beschikte over deze vaardigheden en heeft op zijn eigen wijze laten zien dat het leven de moeite waard is om voor te vechten. De cirkel is rond. Jesper zal voortleven en bij ons zijn, voor altijd.

Heel veel succes en plezier tijdens Tour de Jes! Gemma

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *