Over een week is het dan echt zo ver. Na alle mooie initiatieven gaan we volgende week (met een mooie groep) de strijd aan en Jesper eren. We hopen nog een aantal mooie donaties te mogen ontvangen en gaan er hoe dan ook een mooi weekend van maken!

Allereerst nog even stilstaan bij een mooi initiatief wat de afgelopen periode nog heeft plaatsgevonden. Hugo Lemke heeft een mooie ronde gefietst van (Zwolle) Groningen naar Groningen, door Groningen, Friesland en Drenthe, met als middelpunt het UMC Groningen. Hugo, super dat je dat op deze manier gedaan hebt en mooi om te horen dat je op die manier veel aan Jesper kon denken en dat fijn vond!

Volgende week zaterdag starten wij met een mooie groep (we hebben ongeveer 10 mee fietsers!) vanuit de Tuinfluiter. Het is de bedoeling dat we rond 7 uur verzamelen voor een bakje koffie en vervolgens rond 7.30 uur op de fiets te vertrekken richting Düsseldorf. Natuurlijk ben je van harte welkom om ons uit te zwaaien en een laatste aanmoediging te geven!

We fietsen die dag 165 km en stoppen op de volgende plekken: Ruurlo, Dingden en de Muhlenweide. Mocht je precies willen weten waar we stoppen, laat het ons gerust even weten.

Hieronder vind je de link naar de volledige route van dag 1:

https://www.komoot.nl/tour/593545625?share_token=aYSERSro3R4frtDBjeUJt7zlF7eg6LX8e3wAN7gI5F6HTR6fpG&ref=wtd

Die avond zijn we met een mooie club in Düsseldorf en hopen we daar gezamenlijk weer extra stil te staan bij Jesper.

Zondag fietsen Laurens en Tom in oostelijke richting naar Winterberg. Een etappe van 157 km, met maar liefst 2500 hoogtemeters. Zoals het er nu naar uit ziet staat de wind gunstig;) Hieronder de volledige route van dag 2:

https://www.komoot.nl/tour/868804603?ref=wtd

En dan de laatste dag. Waarschijnlijk hebben we onze nek en schouderspieren al lekker vast zitten, voelt het heerlijk om weer te op het zadel te gaan zitten (ahum) en zoals het er nu naar uit ziet stappen we met 4 graden en wind tegen op de fiets voor 269 km (met nog eens 1700 hoogtemeters). Een mooie strijd, maar wat natuurlijk in het niet valt in vergelijking met de strijd van Jesper. Met die gedachte zullen we dan ook zeker op de fiets zitten. Daarnaast krijgen we de laatste 50 a 100 km weer wat extra support door een aantal mee fietsers! Dat scheelt natuurlijk weer enorm.

We verwachten maandagavond aan te komen aan de Tuinfluiter. Moeilijk in schatten hoe laat, maar het wordt sowieso niet eerder dan 19.00 uur. Mocht je ons willen verwelkomen dan ben je natuurlijk van harte welkom, maar hou dan vooral even contact met een van de dames die mee gaan! Hieronder de volledige route van dag 3:

https://www.komoot.nl/tour/918341611?ref=wtd

Wij hebben er zin in, zijn benieuwd hoe het gaat zijn, maar kijken er vooral naar uit. We hopen jullie nog ergens te zien en anders kunnen jullie ons natuurlijk volgen op Instagram!

One Response

  1. Mooi dat het bijna zover is, zet hem op heren en alle meefietsers! Wij komen jullie zeker uitzwaaien (en waarschijnlijk ook ontvangen). En mooi dat paps ook een mooie route heeft gefietst waarbij Jesper er ook bij was!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *