De voorbereidingen zijn natuurlijk nog steeds in volle gang en de donaties stromen binnen. Dank daarvoor! Zowel organisatorisch en training technisch hebben we weer een aantal mooie stappen gezet. Met voor ons het zelf ontworpen wielertenue als hoogtepunt!

Zoals in de inleiding al geschreven, de donaties stromen binnen. De teller staat inmiddels al boven de 3000 euro! Het is echt overweldigend om te merken hoeveel mensen er mee leven en hoeveel donaties er in korte tijd al zijn gedaan. Daarmee wordt maar weer eens bevestigd hoe geliefd Jesper was, iedereen wil ook nu nog graag wat voor hem doen. Super mooi!

Training
Ook de training verloopt voor ons allebei steeds beter. De eerste tochtjes boven de 100 km zijn gemaakt, de eerste ‘hoogtestage’ in Duitsland is geweest, de fietsen zijn verder afgesteld en gelukkig kunnen we de Taxc steeds vaker links laten liggen in verband met het mooie weer. Volgende week wordt de klok verzet en kunnen we ‘s avonds nog langer in het licht fietsen, dat moet ons goed doen! Ondanks deze positieve berichten hebben we ook al regelmatig tegen elkaar gezegd dat het echt zwaar gaat worden. De dag na onze eerste 100 km tocht beseften we, met toch wel redelijk zware beentjes, dat we nog geen eens hoogtemeters hadden gemaakt en dat er 3 etappes nog veel en veel verder zijn.. En dat zes dagen achter elkaar.. Genoeg reden om de komende periode de trainingsarbeid voort te zetten!

Wielertenue
Aan de kleding gaat het in ieder geval niet liggen! Zie hier ons tenue waarin we de Tour de Jes gaan fietsen. We zijn er zelf erg enthousiast over en kijken er naar uit om dit pakje daadwerkelijk aan te trekken. Het merk bioracer heeft goed geluisterd naar onze wensen en kwam direct met een ontwerp wat ons erg aansprak. A.s. vrijdag 25 maart gaan we naar een locatie om de juiste maten uit te kiezen en hopen we z.s.m. de maten door te geven.

We zouden het natuurlijk mooi vinden wanneer mee fietsers ook in dit tenue fietsen. Daarom bieden we de mogelijkheid om dit ook aan te schaffen! Dus heb jij, of ken jij iemand met, interesse? Stuur ons even een persoonlijk berichtje, dan sturen we de prijzen en de maattabel door. Doe dit wel z.s.m., want i.v.m. de lange levertijden plaatsten wij de totale bestelling op voor 1 april!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *